Vakantiehuis Eindeloos Asselt

De omgeving

Het idyllische Asselt, een kerkdorp dichtbij Roermond. Eindeloos Asselt is er voor een welverdiend weekendje weg of stiekem nog langer want het is hier heerlijk vertoeven. Roermond ligt op slechts 4 km. afstand en met de fiets bent u binnen 10-15 minuten midden in de stad. Ook het Designer Outlet ligt op 4 km. afstand en dus makkelijk en snel bereikbaar.

De omgeving

In de buurt liggen mooie, rustige dorpen die zich lenen voor een heerlijke fiets- of wandeltocht. Het veer in Kessel-Reuver of het fietsveer Rijkel-Neer. Allemaal op kleine afstand van het vakantiehuis.

​​​​​​​Denkt u aan watersport, heerlijk wandelen in de ongerepte natuur of juist eropuit met de fiets. Er zijn in de buurt tal van plekken voor leuke activiteiten. Het huren van een e-chopper, wilt u een dagje varen op het water of een georganiseerde wandeltocht ervaren. Het kan allemaal in Asselt.

Bezienswaardigheden

Designer Outlet Roermond

Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthurGlen en biedt 200 internationale designermerken aan. Je vindt het Designer Outlet op 4 km afstand van onze vakantiewoning.

Asseltse plassen

Natuur en rust: zodra je naar buiten stapt! Het vakantiehuis ligt in Asselt, direct aan de Asseltse plassen. Het is mogelijk om te zwemmen of te kanoën in de Asseltse plassen. Dit kan op ongeveer 50 meter van ons huis.

Toverland

Attractiepark Toverland is een attractiepark voor het gehele gezin. Stap in magische wereld en ervaar de spectaculaire attracties en shows. Toverlang ligt op circa 18 km van de vakantiewoning.

INTERESSE IN ONS VAKANTIEHUIS?